Een besparing van 40% tot 70% op uw huidige kosten voor zakelijk bellen, geen investering in een dure telefooncentrale en geen kosten voor onderhoud, service en beveiliging. Met een Hosted VoIP van Centrit investeert u voor een relatief laag investeringsbedrag in een compleet nieuwe telefonie-omgeving met alle functionaliteiten van een volwaardige telefooncentrale.

VoIP (Voice over IP) is een betrouwbare methode om te bellen via dataverbindingen zoals bijvoorbeeld het Internet. Zakelijk bellen met VoIP heeft met name voor het MKB een aantal grote voordelen. Uw eigen lokale netwerk (LAN) gebruikt u nu waarschijnlijk alleen voor data en Internet. Bellen kan echter ook op datzelfde netwerk. De grote hoeveelheid bandbreedte op uw LAN heeft voldoende ruimte over voor spraakoverdracht.

Met Hosted VoIP (ook wel 'Managed VoIP' genoemd) van Centrit krijgt u rechtstreeks toegang tot ons IP-netwerk. Via een IP-verbinding maakt u gebruik van de virtuele telefooncentrale in ons beveiligde datacenter. Uw bedrijf krijgt daarmee de beschikking over een volwaardige en complete spraakdienst met alle functionaliteiten van een geavanceerde bedrijfstelefooncentrale.

Wat zijn de voordelen van Hosted VoIP van Centrit?

Hosted VoIP is kostenbesparend
Met Hosted VoIP bespaart u 40% tot 70% op de kosten van zakelijk belverkeer en abonnementskosten. De VoIP telefooncentrale host wordt centraal gehost en benut door meerdere klanten. Hierdoor zijn de eenmalige investeringen voor onze klanten beperkt.

Hosted VoIP is professioneel en bereikbaar
De uitgebreide functionaliteiten van Hosted VoIP zorgen voor een professionele uitstraling van uw bedrijf en betere bereikbaarheid van uw medewerkers. Hosted VoIP is een volwaardige spraakdienst die op uw klanten zeer professioneel zal overkomen.

Hosted VoIP is betrouwbaar
Het intelligente IP-netwerk van Centrit hosten wij op meerdere datacenters met uitgebreide brand, stroom en antidiefstal voorzieningen. Het risico van uitval van de onderliggende infrastructuur is daardoor minimaal. Als gebruiker van Hosted VoIP kunt u dus uitgaan van een solide en betrouwbare spraakdienst.

Hosted VoIP is flexibel
De VoIP toestellen zijn niet aan een fysieke centrale verbonden en daardoor niet werkplekafhankelijk. Het verhuizen van medewerkers is dus bijzonder eenvoudig. Daarnaast groeit Hosted VoIP mee met uw organisatie. Uitbreiding van toestellen is gegarandeerd binnen maximaal vijf werkdagen gemakkelijk geregeld.

Een professionele telefooncentrale tegen vaste lage maandlasten
U betaalt slechts een vast maandelijks bedrag op basis van de gewenste functionaliteiten en het aantal medewerkers (telefoontoestellen). U heeft de beschikking over een dedicated account manager die uw vragen, wensen en opmerkingen direct kan beantwoorden.

Telefonie met vaste (lage) kosten?
Met hosted VoIP van Centrit kunt u er ook voor kiezen om te bellen tegen vaste kosten. U betaalt een vast (laag) bedrag per maand, per toestel en belt dan volledig gratis naar alle vaste en mobiele nummers binnen Nederland (exclusief betaalnummers). Zo weet u van te voren precies wat u kwijt bent voor uw gesprekskosten.

Geïnteresseerd in Hosted VoIP van Centrit?
Hosted VoIP is voor bijna iedere organisatie eenvoudig te realiseren. Wat wij van u willen weten is wat uw wensen of vragen zijn. Neem contact op met Centrit en bespreek de mogelijkheden van Hosted VoIP voor uw organisatie met één van onze mensen. .

Login Form