De registratie van een domeinnaam of de verhuizing ervan kunt u overlaten aan de specialisten van Centrit. Heeft u een geschikte naam op het oog? Zorg ervoor dat u er snel bij bent. Diegene die namelijk als eerste een domein naam registreert, is ook de houder van deze domein naam.

Met een eigen domeinnaam kunt u profiteren van een aantal voordelen die u moet missen als u geen "eigen" domeinnaam heeft. U creëert een online identiteit. Zo kunt u bijvoorbeeld uw bedrijfs- of handelsnaam registreren als domeinnaam. Uw website is met een uniek domein beter vindbaar door Google en u beschermtuw (bedrijfs)naam tegen concurrenten of domeinkapers.

U heeft al een aantal voordelen van een eigen domeinnaam kunnen lezen, maar er zijn meer pluspunten. Zo wordt een goede domeinnaam beter onthouden door klanten en heeft het een zakelijke uitstraling. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om via de domeinnaam van uw bedrijf of instelling e-mail te versturen en ontvangen. Centrit heeft een domeinregistratie in een handomdraai voor u geregeld.

Login Form