Bezit u een website? Dan is het belangrijk dat alle uitgewisselde informatie beveiligd is. Zoals online aankopen, financiële transacties of het versturen van persoonsgegevens. Door het gebruik van een SSL certificaat zal alle informatie tijdens het transport vertrouwelijk blijven en niet leesbaar zijn door anderen.

Veilig

Een SSL certificaat beveiligd de verbinding tussen uw website en de bezoekers hiervan. Alle informatie die over deze verbinding wordt verstuurd is versleuteld en daarmee niet inzichtelijk voor derden.

Betrouwbaar

Aan "https", wat vaak groen wordt afgebeeld in de browser, zien uw bezoekers direct dat zij gebruik maken van een beveiligde verbinding om uw website te bezoeken. Wanneer u een SSL certficaat heeft kunnen de bezoekers tevens eenvoudig controleren welke organisatie achter de website schuilt.

Eenvoudig

Nadat uw SSL certificaat is geactiveerd kunt u deze eenvoudig koppelen aan uw huidige webhosting pakket. Ook kunt u het certficaat downloaden voor gebruik op uw server. Grotendeels gebeurt het koppelen automatisch, mocht u toch hulp nodig hebben dan staan onze deskundige medewerkers uiteraard voor u klaar.

Login Form